Стилиян Петров: Един ден ще водя Вила

Бившият капитан на бирмингамци е амбициран да стане мениджър на тима, но смята, че още му е рано за тази стъпка. 37-годишният Стилиян Петров вярва, че един ден ще застане начело на Астън Вила, но засега не е готов за това предизвикателство. Той е на мнение, че в момента отбора се нуждае от опитен специалист, който да му помогне да се върне в елита на английското първенство.

Междувременно, залози за победа на Вила над Уулвърхямптън у дома на 15-ти октомври в Чемпиъншип се приемат при коефициент от 1.90. Шансовете на „бирминганци“ да завършат на едно от първите две места във втория ешалон на първенството на Острова са оценени на 21.00, а тези да се завърнат във Висшата лига– на 7.00.

Стилиян Петров се опита да възобнови футболната си кариера през това лято и проведе предсезонна подготовка с Астън Вила. Наставникът на тима Роберто Ди Матео обаче не предложи договор на бившия капитан на националния тим на България (21.00 да победи Франция в петък). Преди два дни Ди Матео беше уволнен от „Вила Парк“ заради слабите резултати на тима напоследък.

„Винаги съм бил честен със себе си и знам, че в момента не съм готов за тази работа. Знам, че един ден ще стана мениджър на Вила, но е твърде рано за мен. Клубът има нужда от добър и опитен мениджър, който да го стабилизира. Всичко опира до резултатите. Когато не постигаш такива, очевидно не можеш да запазиш работата си“, сподели Петров.

Астън Вила е на незвидното 19-то място във временното класиране в Чемпиъншип с актив от 10 точки от 11 мача.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Save