Питърбро – Нортхямптън 02 Април

Двубоят между Питърбро – Нортхямптън ще се проведе на 02 април (понеделник) от 17:00 часа в среща от Лига 1 на Англия. Нортхямптън ще има само три дни, за да се възстанови от унизително 0-4 поражение на Чарлтън Атлетик у дома в петък следобед.

Коефициентът за победа на Питърбро е 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Нортхямптън е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Питърбро – Нортхямптън: Двубой статистика

Питърбъро Юнайтед са по-успешни в хода на историята, печелейки 9 и губейки само 4 от 16 срещи с Cobblers.

Пош направиха голяма победа с 1-4, когато се срещнаха за първи път в този мандат на Първа лига, през август миналата година на стадион „Шефилд“.

Пош спечели четири поредни попадения в лигата по борба срещу Нортхямптън Таун, който се появи на върха, когато отборите се срещнаха в сблъсъка на EFL Trophy през октомври .

 

Питърбро – Нортхямптън: Прогноза.

Нортхямптън Тауър не са в добра форма и виждаме домакинската победа като истински банкер с коефициент 1,80.

Тъй като на Cobblers е трудно се класира напоследък, ние ще отидем алтернативно с Posh, за да запазят празна мрежата си.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Лига 1 на Англия от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG