Портимонензе – Санта Клара 04 Ноември

Двубоят между Портимонензе – Санта Клара ще се проведе на 04 ноември (понеделник) от 23:00 часа в среща от Примейра Лига на Португалия. Portimonense направи пътуването до Бенфика в средата на седмицата, където бяха победени с 4:0, така че ще търсят отговор от играчите си в понеделник вечер.

Коефициентът за победа на Портимонензе е 2.05. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Санта Клара е 3.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Портимонензе – Санта Клара: Статистика Н2Н

Портимонензе не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Статистиката на Портимонензе като домакин този сезон: 0-1-3.
Портимонензе са в серия от 5 поредни домакински срещи без победа.

Портимонензе – Санта Клара: Прогноза

Уверени сме, че в мача от понеделник ще бъдат постигнати под 2.5 гола и прогнозираме краен резултат в полза на домакините. Portimonense може би не е в най-добрата форма в момента и седи под гостите си в класацията на Primeira Liga, но Санта Клара изглеждаше зле на пътя през последните седмици поради очевидната липса на креативност и лошото завършване. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com