Портланд Блейзърс – Голдън Стейт 21 Май

Двубоят между Портланд Блейзърс – Голдън Стейт ще се проведе на 21 май (вторник) от 04:05 часа след полунощ българско време в среща номер четири от финала в Западната конференция на НБА. Трейл Блейзърс изостава с 0-3 в серията след две загуби като гост и една у дома.

Залози за първи успех на Портланд в битката можете да правите с коефициент 2.45. Вероятността Голдън Стейт да успее да довърши съперника е оценена на 1.60. Линията за общо под 220.0 точки в мача се котира със стойност 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Действащият шампион в НБА Голдън Стейт докосва петия си пореден финал в лигата, след като записа третия си безответен успех срещу съперника, покорявайки “Moda Center“ в мач номер три с 110-99 точки.

Момчетата на Стив Кер имаха пасив от 18 точки малко преди почивката. Но през второто полувреме надиграха съперника и успяха да сътворят пълен обрат, с което се доближиха само на крачка от поредната си титла на Запад.

В отсъствието на Кевин Дюрант, който е аут и за идния сблъсък, Стеф Къри отново пое нещата в свои ръце. Плеймейкърът блесна с 36 точки и надхвърли границата от 30 пункта в четвърти пореден двубой. Изключително стабилно се представи и Дреймънд Грийн. Който се отчете с 20 точки, 13 борби и 12 асистенции за третия си трипъл-дабъл в плейофите. Клей Томпсън пък наниза 19 точки.

За състава на Портланд асът Деймиън Лилард се оказа, че е играл със счупени ребра. След като е получил травма във втория мач от серията. Лилард вкара само 19 пункта, а от началото на серията е с едва 32.6% успеваемост при стрелбите и е допуснал 14 грешки. Си Джей Макалъм бе най-резултатен в третия сблъсък (23 точки), но усилията му не стигнаха за положителен резултат.

В случай, че Портланд успее да спечели предстоящия дуел, съперниците продължават борбата на разменено гостуване, докато един от тях достигне седем победи.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 NBA можете да прочетете на нашата страница bet-bg.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com