Порто – Брага петък 17 Януари

Двубоят между Порто – Брага ще се проведе на 17 Януари (петък) от 21:00 часа в среща от Примейра Лига на Португалия. Порто има добър рекорд срещу Брага и надмина посетителите досега този сезон. Португалските гиганти са спечелили 37 от последните си 57 мача срещу Брага и с шест победи от последните си шест мача във всички състезания.

Коефициентът за победа на Порто е 1.53. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Брага е 6.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Порто – Брага: Статистика Н2Н

Статистиката на Порто като домакин този сезон: 7-0-0.
Порто са в серия от 8 поредни домакински победи.
Зе Луис е голмайстора на Порто с 7 гола. Паулиньо има 8 гола за Брага.

Порто – Брага: Прогноза

Домакините се насочват към мача като фаворити по форма, като превъзхождат гостите си във всички отдели и с доминираща преднина с рекорда между двата клуба. Braga обаче се подобриха напоследък и изглеждат така, сякаш ще се стремят03 за четвърто място и евентуално топ-три финала, така че очакваме близка игра. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com