Потвърдено: Дел Потро пропуска Australian Open

Хуан Мартин дел Потро ще пропусне Откритото първенство на Австралия следващия месец. Аржентинският тенисист лекува контузия в китката и няма да бъде на линия за първия за годината турнир от Големия шлем. Бившият шампион от US Open страда от травми в китката от три години насам и предпочита да не рискува с участие на Australian Open.
Дел Потро ще си даде повече време за възстановяване, след като изведе Аржентина до титлата за Купа Дейвис миналия месец. „Искам да съм напълно възстановен, за да мога да играя на ниво през цялата година. Щом тенисът можеше да ме почака две години, сега и Австралия ще ме почака още една“, каза 28-годишният Дел Потро.

Аржентинецът претърпя три операции на китката в последните години и това застраши кариерата му. Той започна годината извън първите 1000 в ранглистата, но бързо напомни за себе си, като игра финал на Олимпиадата в Рио, който загуби от Анди Мъри, а след това изведе Аржентина до титлата за Купа Дейвис.

bet365

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.