РБ Лайпциг – Байерн Мюнхен събота 25 Май

Двубоят между РБ Лайпциг – Байерн Мюнхен ще се проведе на 25 май (събота) от 22:00 часа в сблъсък от Купата на Германия. Това беше приятна кампания и за двата отбора. Лайпциг си запази място в Шампионската лига благодарение на третото място, докато Байерн запази титлата си в Бундеслигата.

Коефициентът за победа на РБ Лайпциг e 6.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Коефициентът за победа на Байерн Мюнхен e 1.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

РБ Лайпциг – Байерн Мюнхен: Двубой Статистика

Байерн нямат загуба в последните си 11 мача.

РБ Лайпциг – Байерн Мюнхен: Прогноза

В залаганията, предсказуемо, Байерн са големите фаворити, макар че има причина да се чувства, че Лайпциг са леко надценени. Формата на гостите е добра напоследък, затова залагаме за домакинска победа, заедно с под 2.5 гола в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 DFB Pokal можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG