Реал Бетис – Валенсия неделя 21 Април

Двубоят Реал Бетис – Валенсия от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 21 април (неделя) от 21:45 часа. Сблъсъкът в неделя в Ла Лига е повторение на полуфинала на Копа дел Рей от преди няколко месеца. Валенсия победиха с 3-2 победители в този двубой.

Коефициентът за победа на Реал Бетис е 3.00. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Валенсия е 2.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Бетис – Валенсия: Статистика Н2Н

Статистиката на Валенсия като гост този сезон: 5-6-4.
Джовани Ло Селсо е голмайстора на Реал Бетис с 8 гола. Даниел Парехо има 8 гола за Валенсия.
Аиса Манди има повече жълти картони (8) от всеки друг играч на Реал Бетис. Гая е с 9 за Валенсия.

Реал Бетис – Валенсия: Прогноза

Валенсия отбелязва много по-често сега, отколкото в по-ранните етапи на сезона. Те са отбелязали два пъти повече в 4 от последните си 5 мача. Те също са в позиция, в която наистина трябва да спечелят на терена, за да компенсират Севиля и Хетафе, но не им остава много до края на сезона.

Ето защо и двете страни трябва да отбележат резултат, а гостите трябва да победят с малка разлика.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com