Реал Бетис – Леванте 17 август

Двубоят Реал Бетис – Леванте от  Примера Дивисион на Испания  ще се проведе на 17 август (петък) от 23:15 часа. Levante спаси мястото си в най-високото ниво само благодарение на добрата си игра през последните няколко месеца от миналия сезон.

Коефициентът за победа на Реал Бетис е 1.70 .  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Леванте е 5.25. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Бетис – Леванте: Статистика Н2Н

Леванте не е побеждавал в последните си 5 мача срещу Real Betis Balompie.
Real Betis Balompie нямат загуба в последните си 8 мача.
Real Betis Balompie не са губили в последните 6 свои домакинства.
Леванте не вкара в последните четири срещи срещу Лос Бетикос.
Бетис спечели 6, извади 2 и загуби 2 от 8 мача срещу Леванте.

Прогноза

Домакините бяха доста вдъхновени в последната трета в скорошните си мачове. Те вкараха седем гола в последните две победи над Фросиноне и Лас Палмас и ще се отправят към сблъсъка с високо ниво на доверие.

Антонио Санабрия и Серхио Леон все още водят линията, докато Каналес и Гуардадо се радват на прилична форма в приятелски мачове и се очаква да представляват голяма заплаха за гола на Леванте.

Над 2.5 гола
За по- смелите – Реал Бетис спечели & BTTS

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонус на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore.  Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG