Реал Бетис – Реал Сосиедад 10 януари bet365

Двубоят Реал Бетис – Реал Сосиедад от Копа дел Рей на Испания ще се проведе на 10 януари (четвъртък) от 21:30 часаБетис ще се стреми да запази надеждите си за титлата, като  домакин на Сосиедад в първия мач от 16 кръг. Домакините имат по-добър сезон в сравнение с техните съперници, но в последния си мач изненадващо загубиха от Уеска.

Коефициентът за победа на  Реал Бетис е 1.95. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Реал Сосиедад е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Бетис – Реал Сосиедад: Статистика Н2Н

Real Betis Balompie не са губили в последните 7 свои домакинства.
По време на последните 20 срещи с Real Betis Balompie като домакин, Real Betis Balompie спечели 12 пъти, при 3 равенства и 5 победи за Реал Сосиедад. Головата разлика е 28-16 в полза на Real Betis Balompie.

Реал Бетис – Реал Сосиедад: Прогноза

Бетис е твърд отбор, който може да победи пред своите фенове у дома. Те все още не са загубили мач от октомври 2018 година. Така че просто на база на домакинската им форма бих заложил на Реал Бетис да спечели .

Тази година домакините успяха да запазят чист лист и в двата си мача в Купата. Те също го направиха срещу Сосиедад в последното им посещение тук. В 4 от последните си 5 домакински мача Зелените имаха чист лист. 

Победа за домакините
Чист лист за Betis

Официални спонсори на събитието са:  Nike, Mazda, Samsung, Rexona.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG