Реал Мадрид – Атлетико Мадрид 12 Януари

Двубоят Реал Мадрид – Атлетико Мадрид от Суперкупата на Испания ще се проведе на 12 Януари (неделя) от 20:00 часа. Очакваше се близка среща между Реал Мадрид и Валенсия в откриващия полуфинал на Суперкопа в четвъртък, но Лос Бланкос не успя да прочете сценария, след убедителната победа с 1-3 в Джида.

Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 2.25. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид е 3.25.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Мадрид – Атлетико Мадрид: Статистика Н2Н

Ат. Мадрид нямат загуба в последните си 6 мача.
Реал Мадрид нямат загуба в последните си 15 мача.
Ат. Мадрид са в победна серия от 5 мача.

Реал Мадрид – Атлетико Мадрид: Прогноза

Тази неделя прогнозираме още един близък мач, въпреки че смятаме, че и двата отбора ще отбележат. Такъв е случаят в четири от последните шест мача на Реал на Бернабеу и в шест от последните осем гостувания на Атлети извън Уанда, така че се прогнозираме един увлекателен финал на този сезон в Суперкопа де Еспана. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Copa Del Ray можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG