Реал Мадрид – Джирона – bet365

 Двубоят между Реал Мадрид – Джирона ще се проведе на 18 март (неделя) от 21:45 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания.  Шампионите ще се опитат да отмъстят за шокиращата победа с 2: 1 на Estadi Municipal de Montilivi при първата им среща H2Н в Джирона. Тази загуба всъщност разруши всички надежди на феновете на Реал за  титлата.

Коефициентът за победа на Реал Мадрид  е 1.16. Равенството в сблъсъка е оценено на 7.50. Коефициентът за победа на   Джирона  е 17.00Вижте ТВ Програма за мача тук.


Реал Мадрид – Джирона : Статитика Н2Н

Това ще бъде само втория сблъсък между тези два отбора.

Джрона спечели шокиращо с 2: 1 в края на октомври миналата година след невероятно завръщане благодарение на головете на Християн Стюани и Порту.

Прогноза

Джирона е изключително трудно да бъдат победени напоследък. Но се съмняваме, че могат да предизвикат нов шок срещу гигантите на испанския футбол.

Los Blancos ще бъде силно мотивиран  за да получи отмъщението за споменатото поражение в първата част на сезона. Ще подкрепим Реал Мадрид да спечели с три или повече гола (Реал Мадрид -2.5 handicap) и Кристиано Роналдо да вкара два или повече гола като основни залози.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com