Реал Сосиедад – Еспаньол 14 януари bet365 laliga

Двубоят Реал Сосиедад – Еспаньол от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 14 януари (понеделник) от 22:00 часаСосиедад сложи край на поредицата от 3 загуби на Сантяго Бернабеу, където изпратиха победителите в Шампионска лига Реал Мадрид с 0-2. Уилиан Хосе и Рубен Пардо помогнаха на баските да се изкачат до 11-то място.

Коефициентът за победа на Реал Сосиедад  е 2.00. Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на Еспаньол е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Сосиедад – Еспаньол: Статистика Н2Н

Статистиката на Реал Сосиедад като домакин този сезон: 1-3-4.
Илараменди има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Реал Сосиедад. Дидак е с 6 за Еспаньол.
Еспаньол нямат победа в последните си 6 мача като гост.

Реал Сосиедад – Еспаньол: Прогноза

Мачовете на Сосиедад като цяло бяха с малко голове този сезон. Това може да се каже по-специално за техните домакински изяви. Баските отбелязаха само шест гола в рекорда от една победа, три равенства и четири загуби в осем мача на Аноета.

Само един от последните шест мача , които Сосиедад изигра във всички състезания имаше три или повече гола. Тъй като Espanyol също не вкара повече от осем гола в девет гостувания този сезон, под 2.5 гола FT изглежда най-доброто от опциите за залагане тук.

Под 2.5 гола FT
Равенство

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG