Реал Сосиедад – Мирандес 13 Февруари

Двубоят Реал Сосиедад – Мирандес от Копа дел Рей на Испания ще се проведе на 13 февруари (четвъртък) от 22:00 часа. Сосиедад имат шанса да стигнат до финала на Копа дел Рей за първи път от 1988 г. и въпреки това този първи мач все още не им дава сигурност.

Коефициентът за победа на Реал Сосиедад е 1.30. Равенството в мача е оценено с 4.75. Коефициентът за победа на Мирандес е 11.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Сосиедад – Мирандес: Статистика Н2Н

Единствената им предишна среща, която беше през 2004 г., завърши с равенство.

Реал Сосиедад – Мирандес: Прогноза

Въз основа на това, което видяхме от тази двойка по време на състезанието, „И двата отбора да отбележат резултат“ се откроява. За всички Миранди заслужено се разписаха срещу Селта, Севиля и Виляреал, те не се поддържаха свръхстегнати в защита, отстъпвайки във всеки от тези три мача. Офанзивните им усилия срещу предишните им опоненти абсолютно подсказват, че те могат да оставят отпечатъка си, но могат ли да пазят една от най-добрите атаки в страната. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Copa Del Ray можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG