Ред Стар 93 – Ланс 14 Януари bet365

Двубоят Ред Стар 93 – Ланс от Лига 2 на Франция ще се проведе на 14 януари (понеделник) от 21:45 часа на стадион Пиер Брисон. Двa отбора от дъното на лигата се изправят един срещу друг тази седмица. Съдбата на всеки от отборите не може да бъде по-контрастираща.

Коефициентът за победа на Ред Стар 93 е 4.20 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Ланс е 1.95. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ред Стар 93 – Ланс: Статистика Н2Н

Ред Стар ФК не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Ланс.
Jordan Faucher е голмайстора на Ред Стар ФК с 3 гола. Yannick Gomis има 9 гола за Ланс.
Статистиката на Ред Стар ФК като домакин този сезон: 3-0-7.

Ред Стар 93 – Ланс: Прогноза

Това е почти невъзможно за френския футболен фен. Капитанът на Формозе Менди е мениджър на най-лошият отбор в лигата. Те загубиха четири от последните си пет домакински и осем от последните си 11 мача.

Като цяло, те бяха победени в 18 от последните си 23 мача. У дома те не успяха да вкарат в четири от последните си пет опита и допуснаха три или повече гола в последните си осем мача.

Междувременно Le Racing е отбелязал гол във всеки отделен мач срещу този опонент и на този стадион има 100% печеливш рекорд по време на срещите.

Както винаги, не забравяйте, че за да гледате Пряко Предаване от bet365, трябва да сте направили залог, който е бил уреден през последните 24 часа, или да имате финансиран профил.

Официални спонсори на Лига 2 са: Lotto.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG