Рен – Ним неделя 23 Февруари

Двубоят между Рен – Ним ще се проведе на 23 Февруари (неделя) от 18:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. Rennes ще се радва да се върне в Roazhon Park за този мач, тъй като те претърпяха две скорошни поражения, като и двете идват като гост. Първата бе тясна загуба с 1:0 в Лил, а втората е от миналата седмица.

Коефициентът за победа на Рен е 1.70. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Ним е 6.00. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рен – Ним: Статистика Н2Н

Статистиката на Ним като гост този сезон: 1-4-7.
Мбайе Нианг е голмайстора на Рен с 8 гола. Ромен Филипотьо има 5 гола за Ним.
Ним са в победна серия от 4 мача.

Рен – Ним: Прогноза

Залагаме и двата отбора да се разпишат в мача, като очакваме домакините да излязат като победители.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com