Ришар Гаске – Жералд Мелцер 19 Юли

Двубоят между Ришар Гаске – Жералд Мелцер ще се проведе на 19 юли (четвъртък) от 16:30 часа българско време с двубой от втори кръг срещу австриеца Жералд Мелцер. Двамата не са се срещали досега в професионалния тур.

Коефициентът за победа на Гаске е 1.22, докато коефициентът за успех на Мелцер е 4.00. Пазарът за тайбрек в мача се котира на 2.75.

Като четвърти поставен в основната схема Гаске получи правото да стартира директно от втори кръг. Шампионът от Хертогенбош (трева) ще направи дебют на надпреварата в Бостад. Той ще се опита да се върне към победите, след като инкасира поражения в предишните си два мача, най-скорошното от които в първи кръг на Уимбълдън.

Мелцер, който се намира на 115-то място в света на сингъл, даде само два гейма на старта срещу френския квалификант Корентин Муте – 6-1 6-1. За 28-годишният тенисист от Виена това бе едва четвърти успех в основна схема на АТР състезание този сезон. Подобно на своя съперник, той също прави дебют в Бостад.

Победителят от мача Гаске-Мелцер ще срещне в 1/4-финалите норвежкият тийнейджър Каспер Рууд или шампиона от миналата година Давид Ферер (Исп). Двамата ще се сблъскат за първи път, като коефициентът затова срещата да завърши в полза на Ферер е 1.50.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com