Розенборг – Лилестрьом сряда 16 Май

Двубоят между Розенборг – Лилестрьом ще се проведе на 16 май (сряда) от 19:00 часа в среща от Елитсериен на Норвегия. Лилестрьом се възползваха от инерцията, за да спечелят четвъртата си победа във всички състезания в неделя, когато изненадаха Тромсьо с 1-2 в стадион Алфхайм.

Коефициентът за победа на Розенборг е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33Залози за това Лилестрьом да победят се приемат със ставка 8.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Розенборг – Лилестрьом:  Двубой статистика

Розенборг изцяло доминира този мач през историята.

Troillongan спечели 32 и загуби само 7 от 52 срещи с Lillestrom. Които успяха да победят Rosenborg веднъж в 25 мача в Trondheim.

Интересното е, че това ще бъде третата среща на H2H през годината за Rosenborg и Lillestrom.

Те се срещнаха в приятелски мач отпреди сезона и завършиха без безизходица. А Розенборг излезе на върха в последния финал на Купата един месец по-късно (март 0-1).

Розенборг – Лилестрьом: Прогноза

Страната на Кари Ингбригтън спечели девет и изравни един от последните десет мача във всички състезания, потвърждавайки лошото начало на кампанията (две точки в три мача), няма нищо общо с високите амбиции на двойните корони в Норвегия.

Домакините запазиха мрежата си недокоснати в шест от последните седем мача, затова едва ли можем да видим как Лилстром отбелязва в Леркендал стадион. Фугла не намери задната част на мрежата във всяка от последните три срещи на H2H с Розенборг и трябва да видим стойността в подкрепата на домакините, за да запазят нещата зад гърба си тук.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Елитсериен на Норвегия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: SpareBank, telenor, Scandic.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG