Рубин Казан – Краснодар неделя 29 Юли

Двубоят между Рубин Казан – Краснодар ще се проведе на 29 юли (неделя) от 19:00 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Рубин Казан е домакин на Краснодар в неделя в първия кръг на новия сезон на Висшата лига.

Коефициентът за победа на Рубин Казан е 2.62Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Краснодар е 2.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рубин Казан – Краснодар: Двубой статистика

Статистиката  напълно говори в полза на Краснодар.

Булките спечелиха 10 от 14 срещи с Рубин Казан.

Само един от последните пет мача донесе три или повече гола.

Краснодар спечели 8 и изравни 2 от последните 10 срещи с Рубин.

Рубин Казан – Краснодар: Прогнози

Новият треньор на Краснодар Мурад Мусаев има големи амбиции преди новия сезон. Биковете загубиха капитана Андреас Гранквист, който подписа с Хелсингборг, но бордът подписа множество вълнуващи имена това лято. Хуан Кюва, който играе важна роля в перуанския отбор на Световното първенство, определено е най-голямото име, което е пристигнало в Краснодар. Бившият централен нападател на Андерлехт Uros Spajic дойде като алтернатива на Granqvist.

Краснодар се захвана с празна мрежа, като победи Sturm Graz и Orenbug, преди да падне с 3:1 от Бешикташ в извън сезона. Рубин изигра предсезонните приятелски мачове в супер стил, тъй като нито един от последните пет мача, които играха, не показа повече от един гол.

Очакваме домакините да запазят позицията си в защита от самото начало, поради което под 2.5 гола ФТ изглежда като банкер, залагайки на коефициентите тук. Можете също да вземете по-малко от 2.5 гола в първото полувреме.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието: Gazprom, Nissan, SAP.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG