Руди се радва за преместването си при Вълците

Вратарят Джон Руди разкри, че е избрал да се присъедини към Вълците, защото е „възхитен“ от амбицията на клуба да стигне до Висшата лига.

Отборът вече счупи рекорда си за трансфери през лятото, след като подписа с Рубен Невес от Порто за около 15 милиона паунда. Защитникът Уили Боли също се присъедини към тима на португалския треньор Нуно Еспирио Санто, който замени Пол Ламбер в мениджърския екип.

А 30-годишният Руди е последният пристигнал в отбора  след раздялата си с Норич Сити.  Договорът му на Кароу Роуд изтече в края на миналия месец.

„Всеки в света на футбола може да види, че се опитват да направят нещо вълнуващо и наистина да постигнат напредък като клуб.“ каза Джон Руди за новия си отбор.

Бившият национал на Англия прекара седем години при Канарчетата, но сега очаква да продължи кариерата си с вълците, които очевидно искат да спечелят промоция.

Руди стартира започна с изпращането на най-добрите си пожелания на до сегашния вратар на Вълците Карл Икеме, който ще излезе от играта за известно време. Икме бе диагностициран с остра левкемия миналата седмица.

Руди сподели на уебсайта на клуба: „Имаше и други оферти на масата, но вълците бе тази, която ме развълнува най-много.“

„Те смениха треньорите, но се надявам, че вече са намерили добра формула и новите  хора в отбора е донесат положително влияние  занапред.“

„Виждам това като втора глава от моята кариера сега.“

„Тъй като съм на 30 години и се чувствам в най-добрата си форма, в която съм в продължение на много време, съм твърдо решен, че вълците ще получат най-доброто от мен, което чувствам, че мога да им дам“.

Руди добави: „Всеки играч в съблекалнята тук иска да играе във Висшата лига и не съм по-различен от тях.“

„Аз имам опит във Висшата лига и знам за какво става въпрос. Знам и как да се махна от тази лига, което се надявам да има положително влияние и върху другите момчета“.

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Bet365 bg предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Bet365 live също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите bet365 спортни залози и през bet365 mobile и bet365 app. Едва след като си направите bet365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти като bet365 бонус лоялност, бет365 бонус код, bet365 sign up bonus code и др. За да можете да използвате пълноценно сметката си – най-вече.

Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Може да ни откриете в следните търсачки: google, bing и yahoo

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save