Русия – Кипър вторник 11 Юни

Двубоят между Русия – Кипър ще се проведе на 11 юни (вторник) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Русия удължи печелившата си серия миналия път, като победи в Саранск миньор Сан Марино с 9-0. Но руснаците ще се нуждаят от много повече, за да надвият Кипър във вторник вечер.

Коефициентът за победа на Русия е 1.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.25Залози за това Кипър да победят се приемат с коефициент 15.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.


Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Русия – Кипър: Двубой статистика

Кипър нямат победа в последните си 14 мача като гост.

Русия – Кипър: Прогноза

Като се има предвид, че те вероятно ще възприемат отбранителен подход, може да се наложи Русия да работи усилено, за да си свърши работата във вторник. Можете да се възползвате от залозите за „Русия да спечели и по-малко от 2.5 цели“. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com