Русия – Сан Марино събота 08 Юни

Двубоят между Русия – Сан Марино ще се проведе на 08 юни (събота) от 19:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Русия се възстанови от загубата си с 3:1 от Белгия в първия кръг от квалификациите, за да победи Казахстан у дома си с 4:0 три дни по-късно, докато Сан Марино загуби с 5:0 в Кипър.

Коефициентът за победа на Русия е 1.01. Равенството в сблъсъка е оценено на 41.00Залози за това Сан Марино да победят се приемат с коефициент 67.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.


Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Русия – Сан Марино: Двубой статистика

Сан Марино не е побеждавал в последните си 91 срещи.
Сан Марино са в серия от 62 поредни загуби като гост.
Сан Марино са в серия от 30 поредни загуби.

Русия – Сан Марино: Прогноза

Капитанът на Русия Артем Дзюба отбеляза шестнадесет гола в тридесет и четири мача, а Фьодор Смолов има дванадесет гола в тридесет и осем мача и двамата ще се стремят да продължат добрата си форма в събота. За разлика от тях, само трима играчи от Сан Марино имат международен гол срещу името си. Ние сме уверени, че Русия ще спечели и над 2,5 гола ще бъдат отбелязани в събота. Домакините са по-добрата страна и отбелязват голове, докато Сан Марино остават бичове на европейския международен футбол и изглежда ще загубят трийсетия си мач този уикенд. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com