Сампаоли беше представен официално като селекционер на аржентин

Сампаоли беше представен официално като селекционер на аржентинския национален отбор. Наскоро той напусна Севиля, а първата задача пред него е да класира “гаучосите” за финалите .на Мондиал 2018 .Това е една дългогодишна мечта, която стана реалност. Това е пост, който винаги съм адмирирал. Тази позиция винаги е плод на много мечти и страст. Искам да изградим отбор, който да уважава историята и традициите в аржентинския футбол

. Привържениците ни се нуждаят от радостни емоции и се надявам с играта и резултатите си отборът да им носи такова. Искам да създам здрав колектив. Трябва да имаме собствена идентичност и да анализираме внимателно с какво разполага младежкия. състав, защото там е бъдещето”, сподели Сампаоли.Аржентинците се намират на петото място във временното класиране, като първите четири състава се класират директно за световното първенство догодина.

Сампаоли, който напусна испанския Севиля, ще дебютира начело на Аржентина в приятелски мач с Бразилия на 9 юни в Мелбърн. Сампаоли е третият треньор на „гаучосите“ по време на квалификациите за Мондиал 2018 в Русия. Преди него начело на тима в тази кампания бяха Херардо Мартино и Едгардо Бауса. „Искаме най-добрият футболист в света да бъде щастлив. Искаме той да бъде в най-добрата си форма“, каза специалистът по повод разговора си с Лионел Меси.

На 31 август Аржентина ще играе следващия си квалификационен мач за Мондиал 2018, а съперник на „гаучосите“ е Уругвай.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG