Сам Клукас завърши трансфера си в Стоук за £ 6m в последния ден

Сам Клукас завърши преместването си от Суонси в Стоук Сити срещу трансерна такса от около 6 млн. паунда в последния ден от трансферния прозорец.

Клулкас е подписал договор за четири години и става седмо лятно попълнение на Стоук Сити. Другите нови футболисти в отбора са Питър Етебо, Беник Афобе, Адам Федеричи, Джеймс Макклийн, Том Инс и Ашли Уилямс.

Клукас, който впечатли в Суонси през миналия сезон, въпреки отпадането им от Висшата лига, бе близо до трансфер в Бърнли. Тази инициатива обаче се разпадна в понеделник след проблем по време на медицинския преглед.

Уулвс след това направиха оферта за халфа, но този интерес изглежда е изчезнал.  Clucas предпочете да се премести в екипа от второ ниво Stoke.

Клукас направи 29 мача за Суонси през изминалия сезон, отбелязвайки три гола, включително  два при  победата с 3: 1 над Арсенал през януари.

Той подписа с Уелския клуб през август 2017 г. от Хъл. Преди това е играл за Честърфийлд, Мансфийлд и Херефорд Юнайтед в долните лиги, както има и едногодишен престой в Испания с Херес Индустриален.

Вижте ТВ Програма за футбол  тук.

Още за Стоук Сити може да гледате за YouTube канала на Стоук Сити.

 

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Stoke City FC са  Top Eleven, SHARP, Carlsberg, Staffordshire University.

 

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG