Сан Антонио Спърс – Денвър Нъгетс 26 Април

Двубоят между Сан Антонио Спърс – Денвър Нъгетс ще се проведе на 26 април (петък) от 03:05 часа след полунощ българско време в среща от първи кръг на плейофите в НБА. Тексасци изостават с 2-3 победи в серията и са на крачка от това за втора поредна година да отпаднат на старта на директните елиминации (4.75 да стигнат до пълен обрат).

Залози за победа на домакините в идния сблъсък се приемат при коефициент от 1.66. Шансовете за успех на гостите са оценени на 2.30.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

„Буците“ взеха водачеството в серията, след като подчиниха за втори пореден път момчетата на Грег Попович с резултат 108-90 точки в Колорадо във вторник. Така те се доближиха само на успех от първия си 1/2-финал в Западната конференция от 2009 година насам.

Центърът на Денвър Никола Йокич прави фурор в дебютното си участие в плейофите, като има четири дабъл-дабъла до момента, в това число един трипъл-дабъл, и е с 19.6 точки, 11.6 борби и девет асистенции средно на мач. Джамал Мъри пък може да се похвали с 23.5 точки средно в последните две срещи.bet365

Пойнт гардът на Спърс Дерик Уайт, който се отличи с 36 точки в мач номер три, се отчете само с 10 точки средно в следващите два двубоя от серията. Демар Дероузън също бе под нивото си при двете безответни загуби от Нъгетс, записвайки 18 точки средно.bet365 nba

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 NBA можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com