Сан Марино – Белгия 06 Септември

Двубоят между Сан Марино – Белгия ще се проведе на 06 септември (петък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Едно от най-големите несъответствия на седмицата идва когато Белгия се насочва към Сан Марино. „Червените дяволи“ се стремят да сложат още три точки на дъската, докато продължават към Евро 2020.

Коефициентът за победа на Сан Марино е 151.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 51.00Залози за това Белгия да победят се приемат с коефициент 1.004. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Сан Марино – Белгия: Двубой статистика

Сан Марино не е побеждавал в последните си 93 срещи.
Сан Марино са в серия от 13 поредни домакински загуби.
Сан Марино са в серия от 46 поредни домакински срещи без победа.

Сан Марино – Белгия: Прогноза

Вероятна е още една голяма победа за Белгия. Сан Марино беше победен у дома с шест гола или повече от Германия, Чехия и Норвегия в последната квалификационна кампания. Сега те се насочват към този сблъсък с вратар с международно ограничение, което сочи към голяма победа в този сблъсък. Ние подкрепяме Белгия да спечели с -5 хендикап този уикенд, нещо, което по-слабите страни от Белгия получиха през последните години. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com