Сан Марино – Кипър 09 Септември

Двубоят между Сан Марино – Кипър ще се проведе на 09 септември (понеделник) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Въпреки че Кипър има малък шанс да хване първите двама в I група, те могат да претендират само за втората си победа в кампанията в понеделник вечер.

Коефициентът за победа на Сан Марино е 51.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 21.00Залози за това Кипър да победят се приемат с коефициент 1.04. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Сан Марино – Кипър: Двубой статистика

Кипър не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Кипър нямат победа в последните си 15 мача като гост.
Сан Марино не е побеждавал в последните си 94 срещи.

Сан Марино – Кипър: Прогноза

Като цяло не виждаме Кипър да направи голяма победа в това гостуване. Формата им като гост доказва това, докато ние смятаме, че Сан Марино може да остане достатъчно дълго организиран, за да запази резултата. Очакваме мача да завърши под 3.5 гола и гостите в мача да спечелят.  bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com