Сан Хосе Шаркс – Колорадо Аваланш 29 Април

Двубоят между Сан Хосе Шаркс – Колорадо Аваланш ще се проведе на 29 април (понеделник) от 02:38 часа след полунощ българско време в двубой от 1/2-финалите в Западната конференция на НХЛ. Това е втори сблъсък помежду им, като в първия, игран преди два дни отново в „SAP Center“, с успеха се поздравиха „акулите“ (1.38 да спечелят серията).

Залози за нова победа на домакините се приемат при коефициент от 1.68. Шансовете на гостите да надделеят са оценени на 2.25.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шаркс, който обърна Вегас Голдън Найтс от 1-3 до 4-3 на старта на плейофите, не остави съмнение в превъзходството си над Аваланш в мач номер едно и се наложи с резултат 5-2 шайби. Това бе 21-ва победа за калифорнийци за последните им 23 домакинства на съперника им от Денвър.

Брет Бърнс стана първият бранител на Сан Хосе с четири точки в един мач, отчитайки се с гол и три асистенции в петък. Капитанът и топ реализатор Джо Павелски не игра в мач номер едно поради сътресение и остава под въпросителна за предстоящия двубой.

Нейтън Макинън и Мико Рантанен, които допринесоха с общо 17 точки за четирите поредни победи над Калгари Флеймс в миналия кръг, записаха само по асистенция в петък. Александър Керфут има една-единствена точка за шест срещи от елиминациите.

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 НХЛ можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com