Саутгейт: Мондиала е голямата ни цел залози 26 март

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт е амбициран да върне „трите лъва“ сред най-добрите в света.

Залози за победа на Англия над Литва у дома в неделя в среща от световните квалификации се приемат при коефициент от 1.11. Шансовете на Саутгейт и сие да завършат първи в група F са оценени на 1.10, а тези да триумфират на Мондиал 2018- на 17.00.

Гарет Саутгейт сподели, че главната цел пред отбора на Англия е предстоящото Световно първенство в Русия през 2018 година. Той не крие амбциите си да стигне далеч на Мондиала, което не се е случвало на островитяните от доста време.

Англия се движи отлично в пресявките за СП към момента. Гарет Саутгейт е наясно, че на тима му предстои още много работа с оглед големите цели на отбора.

„Световното първенство очевидно трябва да бъде голямата цел, защото представянето на този турнир диктува настроението в тренировките и мачовете след него. Напоследък ние не се представяме добре, а аз съм част от всичко това. Предстоят ни много работа и много разговори. Трябва да вземем трудни решения, но те са неразделна част от елитния спорт“, сподели наставникът на „трите лъва“.

Гарет Саутгейт беше част от отбора на Англия, постигнал последния най-значителен успех на тима на голям футболен форум, а именно 1/2-финала от Евро 1996.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG