Северна Македония – Австрия 10 Юни

Двубоят между Северна Македония – Австрия ще се проведе на 10 юни (понеделник) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Австрия все още не е открила сметката си в този квалификационен турнир. Загубиха и двата си мача досега и са постигнали пет цели в процеса. 

Коефициентът за победа на Северна Македония е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това Австрия да победят се приемат с коефициент 2.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.


Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Северна Македония – Австрия: Двубой статистика

Eljif Elmas е голмайстора на Северна Македония с 2 гола. Марко Арнаутович има 2 гола за Австрия.

Северна Македония – Австрия: Прогноза

Талантът, с който разполагат и двата отбора, ще бъде достатъчен, за да даде увереност на гостите. Очаквайте Австрия да постигне победа в тази среща.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com