Севиля – Краснодар 13 Декември bet365

 Двубоят между Севиля – Краснодар ще се проведе на 13 Декември (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Краснодар пътува до Испания, за да се срещне със Севиля в мача от Лига Европа. Този мач е от значение и за двата отбора, независимо от първоначалните постижения в турнира досега.

Коефициентът за победа на Севиля 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50. Коефициентът за победа на Айнтрахт Краснодар 8.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Севиля – Краснодар: Двубой Статистика

Евер Банега е голмайстора на Севиля с 3 гола. Ари има 2 гола за FC Krasnodar.
FC Krasnodar нямат загуба в последните си 10 мача.
Севиля са в серия от 8 поредни домакински победи.

Севиля – Краснодар: Прогноза

Домакинът има предимство в тази среща. В този сезон те играят у дома и са отчаяни да преминат към следващия етап.

Севиля наистина е придобила форма през последните няколко месеца. Те загубиха само един от последните си 11 общи мача. Вкъщи те спечелиха последните си осем срещи. Севиля загуби само един от последните си 14 домакински мача.

Краснодар не успя да регистрира победа в последните си два мача. Отборът също така беше безучастен в три от последните си четири мача.

Испанската страна ще се възползва от подкрепата на домакинската тълпа и ще спечели играта.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com