Сейнт Луис Блус – Бостън Бруинс 30 Май

Двубоят между Сейнт Луис Блус – Бостън Бруинс ще се проведе на 30 май (четвъртък) от 03:08 часа след полунощ българско време в мач номер две от финала за Купа Стенли в НХЛ. „Блусарите“ загубиха първата среща с 2-4 шайби и продължават да са без победа в историята си в общо девет двубоя срещу опонента в плейофите.

Залози за победа на Сейнт Луис в идния дуел се приемат с коефициент 2.45, а вероятността Бостън да удвои преднината си в серията е оценена на 1.60. Линията за общо над 5.5 шайби в мача се котира със стойност 2.20.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бостън сътвори обрат в първата битка от големия финал и се поздрави с осмия си пореден успех във фазата на плейофите при голова разлика 32-11. „Мечоците“ наваксаха изоставане от два гола и ликуваха след попадения на Шон Курейли. Конър Клифтън, Чарли Макавой и Брад Марчанд, а Туука Раск направи 18 спасявания.

Капитанът на Бруинс Здено Чара напусна сблъсъка с порязване, но увери, че състоянието му е добро и няма да има проблеми да играе в предстоящата среща.

Загубата в схватка номер едно бе трета за Сейнт Луис в 10 гостувания в тазгодишните елиминации. „Блусарите“ взеха инициативата в срещата с точни попадения на Брейдън Шен и Владимир Терасенко, но не успяха да задържат нивото. С 34 спасявания се отчете стражът Джордън Бинингтън.

Шен се разписа във втори пореден мач от плейофите, след като преди това бе налегнат от суша, продължила 13 срещи. Бранителят на Блус Винс Дън, който е аут от мач номер три във финала на Запад, може да се завърне на леда в идната схватка.

Сейнт Луис играе за Купа Стенли за първи път от 1970 г., като досега в историята си няма нито една победа в големия финал (0-13).

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 НХЛ можете да прочетете на нашата страница bet-bg.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com