Серина Уилямс – Наоми Осака 21 Март

Двубоят между Серина Уилямс – Наоми Осака ще се проведе на 21 март (сряда) от 22:30 часа българско време в интригуващ сблъсък от първи кръг на турнира в Маями, САЩ (WTA Premier Mandatory). Това ще бъде първи официален мач между двете в тура.

Залози за победа на Уилямс се приемат при коефициент от 2.00. Шансовете за успех на Осака са оценени на 1.72.

Уилямс се завърна на корта от майчинството в Индиън Уелс, като записа две победи преди да отстъпи на сестра си Винъс в трети кръг. Тя има богата история на домашния си турнир в Маями, където може да се похвали с осем титли от десет изиграни финала.

Осака спечели дебютната си WTA титла на престижната надпревара в Индиън Уелс през миналата седмица, като по пътя си надигра тенисистки от ранга на Мария Шарапова (Рус), Агнешка Радванска (Пол). Каролина Плишкова (Чех) и Симона Халеп (Рум). Тя ще играе за трета поредна година в Маями, като досега не е прескачала по-нагоре от трети кръг.

Победителката от двубоя между Уилямс и Осака ще премери сили в следващата фаза с четвъртата в схемата Елина Свитолина (Укр). Свитолина (11.00 за титла в Маями) почива в началния кръг.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com