СИК Сейнайоки – ФК Илвес bet365

Двубоят между СИК Сейнайоки – ФК Илвес ще се проведе на 26 юни (вторник) от 18:30 часа в среща от Вейкауслига на Финландия. СИК и Илвс ще се изправят един срещу друг в 16-ия кръг на финландската Вейккуслига във вторник следобед.

Коефициентът за победа на СИК Сейнайоки е 2.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на ФК Илвес е 2.90Вижте ТВ Програма за мача тук.

СИК Сейнайоки – ФК Илвес:  Двубой статистика

Илвес има по-голям успех в последните си мачове, тъй като те не са претърпели поражение в последните си четири срещи. Когато тези две страни се намират един срещу друг, тълпата не може да се наслаждава на много цели.

СИК Сейнайоки – ФК Илвес: Прогноза

Това ще бъде много строг сблъсък и няма да е изненадващо, ако завърши с равенство. Тези две страни разделят точките в последните си две срещи до момента.

Тъй като и двата отбора не са достатъчно продуктивни, се очаква още един сблъсък с ниска оценка. Освен това, защитата им е доста стегната и всичко показва, че това ще остане под 2,5 пункта. Коефициентите не са толкова високи, но със сигурност могат да се смятат за залог на банкер.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Вейкауслига на Финландия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Subway, Westerback, Select, Renta, Europcar.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG