Силкеборг – ИК Хобро петък 02 Август

Двубоят между Силкеборг – ИК Хобро ще се проведе на 02 Август (петък) от 20:00 часа в среща от Супер Лигата на Дания. Въпреки печеленето на промоция в първа дивизия като лидери в класацията във втория ранг, Силкеборг не успя да изпълни очакванията си досега и имат три поредни загуби.

Коефициентът за победа на Силкеборг е 2.62. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на ИК Хобро е 2.62. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Силкеборг – ИК Хобро: Двубой статистика

Силкеборг не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Преди година Хобро ИК бяха номер 14 в класирането с 0 точки. Сега са номер 8 с 3 точки.
Хобро ИК нямат загуба в последните си 8 мача.

Силкеборг – ИК Хобро: Прогноза

Домашното предимство не е допуснало своето очарование за Силкеборг през този сезон, тъй като тепърва ще се надяват да отбележат тук, камо ли да вземат победата. bet-bg

Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Супер Лига на Дания от всички краища на света с bet365. Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Superligaen можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com