Симона Халеп – Наоми Осака 17 Март

Двубоят между Симона Халеп – Наоми Осака ще се проведе на 17 март (събота) от 05:30 часа сутринта българско време в сряда наше време в 1/2-финалите на супер турнира в Индиън Уелс, САЩ (WTA Premier Mandatory). Мачът е последен в програмата на Централния корт в събота рано сутринта.

Коефициентът за победа на Халеп е 1.44, а вероятността Осака да „вземе скалпа“ на водачката в схемата е оценена на 2.75. Пазарът за Осака да спечели първия сет, но да загуби мача е фиксиран със стойност 6.50.

Симона Халеп стигна трудно до подножието на мача за титлата. Отстранявайки Петра Мартич (Хрв). С резултат 6-4 6-7 (5) 6-3 за 18-ия си успех в 19 мача от началото на сезона. Румънката е амбицирана да достигне за втори път до заключителния дуел в Индиън Уелс след 2015 г., когато вдигна отличието.

Наоми Осака преодоля съпротивата на петата поставена Каролина Плишкова с 6-2 6-3 и продължава с приказното си представяне на “BNP Paribas Open“. 20-годишната японска звезда се радва на най-силната форма в кариерата си и ще участва за първи път в 1/2-финал на турнир от престижната категория Premier Mandatory.

Осака не познава победата над Халеп в три официални срещи между двете досега. В последния им двубой в 1/8-финалите на тазгодишното издание на Australian Open талантливата японка отстъпи с 3-6 2-6.

Успее ли Осака да се поздрави с първи успех над Халеп. В сблъсъка за трофея ще се сражава с местната легенда Винъс Уилямс или другата сензация на турнира в лицето на 20-годишната рускиня Дария Касаткина. (4.00 да спечели с 2-1 сета). Винъс и Касаткина са с изравнен баланс в мачовете помежду им (1-1).

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com