Симона Халеп – Слоун Стивънс 09 Юни

Двубоят между Симона Халеп – Слоун Стивънс ще се проведе на 09 юни (събота) от 16:00 часа българско време в двубой за финала на Откритото първенство на Франция. Халеп е безгрешна в последните си четири мача срещу съперничката и ще се стреми да удължи победната си серия.

Залози за победа на Халеп може да правите с коефициент 1.44, докато ставката за успех на Стивънс е 2.87. Вероятността да видим тайбрек в мача е оценена на 3.75.

Халеп се справи безпроблемно с шампионката от 2016 г. Гарбине Мугуруса (Исп) с 6-1 6-4 и ще играе за трети път във финала на Френч Оупън. В мача за отличието през 2014 г. тя бе повалена от Мария Шарапова (Рус), а през миналия сезон отново не успя да вдигне трофея, като тогава Йелена Остапенко се оказа непреодолимо препятствие.

В събота Халеп ще се надява най-сетне да завоюва първото си отличие от Големия шлем. 26-годишната румънка бе много близко до това през януари, когато извървя пътя до заключителния сблъсък на Australian Open, но Каролине Возняцки (Дан) препречи пътя й.

„Няма да мисля за предстоящия мач. Разбира се, това е голяма възможност за мен, но всичко е възможно да се случи. Досега имам три загубени финала в шлема и никой не е умрял. Мисля, че в събота ще съм по-уверена, тъй като вече натрупах доста опит в такива мачове. Слоун е много опасна противничка, която удря силно топката. Ще се опитам да наложа играта си и да съм позитивно настроена във всяка секунда“, сподели Халеп преди големия сблъсък.

Световната номер 10 на сингъл Слоун Стивънс се справи със съпротивата на сънародничка си Мадисън Кийс с 6-4 6-4 в повторение на миналогодишния финал на Откритото първенство на САЩ. За 25-годишната тенисистка от Флорида това бе успех номер 25 в състезания от шлема. Тя ще се стреми към втора титла от „славното каре“, след покоряването на „Флашинг Медоус“ през август 2017 г.

Халеп има превес от 5-2 в преките сблъсъци със Стивънс, като ликува в последните им четири срещи. Румънката може да се похвали с два безответни успеха на червени кортове без загубен сет, а последната има схватка на тази настилка бе именно в Париж на етап 1/8-финали през 2014 г. Тогава Халеп триумфира безкомпромисно с 6-1 6-1.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com