Славия – Верея понеделник, 10 април

Александър Томаш се готви за труден сблъсък срещу имащия „големи традиции и история“ тим на Славия София. Томаш и компания откриват сметката си във втората фаза на Първа лига с домакинство на столичани на 10 април (понеделник) в 20:00 часа на „Трейс Арена“ в Стара Загора.

Залози за победа на Верея се приемат при коефициент от 1.90. Шансовете за успех на Славия са оценени на 3.75. Коефициентът затова гостите първи да открият резултата в срещата е 2.60.

Верея ще излезе с проповдигнато самочувствие в предстоящия сблъсък със Славия, след като в четвъртък се класира за 1/2-финалите в Купата на България след успех над  Дунав Русе с 2:0. Александър Томаш обаче очаква сериозна съпротива от страна на „белите“.

„Излизаме срещу отбор с големи традиции и история. Славия е най-стария столичен клуб, докато ние сме клуб на по-малко от 20 години. Това е тим, който може да победи всеки в България и трябва да бъдем много внимателни. Очаквам от моите футболисти да покажат същата мобилизация, характер, себераздаване и желание за победа както бе в мача срещу Дунав за Купата на България“, каза Томаш.

Верея и Славия ще се срещнат за трети път от началото на кампанията. До момента двата тима са си разменили по една домакинска победа- 3:1 за Славия в началото на миналия октомври и класическо 3:0 за Верея в началото на март.

Нека Ви напомним, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG