Слиго Роувърс – Корк Сити 09 Юни

Двубоят между Слиго Роувърс – Корк Сити ще се проведе на 09 юни(събота) от 21:45 часа в среща от Висшата дивизия на Ирландия. Слиго победи  в последния си мач, въпреки че представянето им беше слабо  в събота преди това.

Коефициентът за победа на Слиго Роувърс е 7.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Корк Сити е 1.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Слиго Роувърс – Корк Сити: Двубой статистика

Корк Сити, който спечели четири от последните пет Н2Н двубоя, доминира в последно време срещу Слиго. Домакините в събота са спечелили само една от последните шест Н2Н срещи.

Корк са спечелили и двете срещи през сезона, и записаха резултат четири гола на един, когато последно посетиха това място.

Слиго Роувърс – Корк Сити: Прогноза

Нито един от отборите не е отбелязал повече голове като гост от Cork City в топ нивотона Ирландия през този сезон.
Корк Сити са отбелязали поне два пъти в 55% от своите мачове като гост по време на текущата кампания.
Този сезон, Слиго са допуснали най-малко два гола в три от четирите си домакински мача срещу сегашните топ три отбора.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висшата дивизия на Ирландия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Umbro, Fai.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG