Словения – България 6 септември

Двубоят между Словения – България от Лигата на нациите на УЕФА ще се проведе на 06 септември (четвъртък) от 21:45 часа.  Словения се бори да вкарва голове в приятелски мачове срещу Австрия и Беларус, като завърши поредицата си от четири мача без победа с триумф с 0: 2 над Черна гора в началото на юни. Сега се надяват да надграждат и да запазят последователност.

Коефициентът за победа на Словения е 2.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10.Коефициентът за победа на България е 5.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Словения – България:  Двубой статистика

България няма победа в последните си 6 мача като гост.
Страните се срещнаха само два пъти, а последния им сблъсък е през 2007 г.!
България спечели победи и в двата случая и не допусна никакви цели по пътя.

Прогноза

България не изигра пет мача и това може да се окаже скъпо в Любляна, което ни накара Словения да докаже стойността си и да спечели победа в 2.10. Виждахме ги в отлична форма тук чрез квалификациите за WC и това трябва да се окаже много трудно за българите.

Въпреки това, трябва да участваме в много тесен конкурс и посетителите трябва да докажат, че е трудно да се пропукат. По този начин не очакваме много голове през деня и сега ще се придържаме и към мача с нисък рейтинг, като отборът на „No on Both“ ще привлече вниманието.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Вижте ТВ Програма за мача тук.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири. Основни спонсори на събитието са: Volkswagenbooking.comHisense.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG