Спартак Москва – Сочи събота 13 Юли

Двубоят между Спартак Москва – Сочи ще се пороведе на 13 юли (събота) от 19:00 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Спартак беше само една точка, за да се докосне до завидните 50-т от миналия сезон. Те водеха смела кампания и се класираха за предварителен старт на Лига Европа.

Коефициентът за победа на Спартак Москва е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Коефициентът за победа на Сочи е 7.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Спартак Москва – Сочи: Двубой статистика

Спартак притежава 100% печеливш запис срещу този опонент.
Последният път, когато тези двама се срещнаха, Москва регистрира победа с 7-1.

Спартак Москва – Сочи: Прогнози

Москва е един от най-добрите отбори в страната и представлява страната си в Лига Европа въз основа на представянето им миналия сезон. Междувременно Сочи дори не присъстваше в това подразделение и участваше в по-ниската лига. Очакваме убедителна победа от домакините и над 2.5 гола в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Russia Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com