Спортинг Брага – Хъл Сити bet365

Двубоят между Спортинг Брага – Хъл Сити ще се проведе на 13 юли (петък) от 21:00 часа в Приятелска среща. Хъл Сити ще се опита да подкрепи резултата, показан във вторник срещу „Маритимо“, тъй като те са готови да поемат другия португалски екипи от Primeira Liga само три дни по-късно в Estadio Da Nora.

Коефициентът за победа на Брага е 1.44. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20Залози за това Хъл Сити да победят се приемат със ставка 5.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Спортинг Брага – Хъл Сити:  Двубой статистика

Това ще бъде първата среща между Брага и Хъл Сити.

Спортинг Брага – Хъл Сити: Прогноза

Тигърът имаше мрачна кампания миналата година в Шампионата, но е интересно да се отбележи, че отборът все още не е подписал прилична придобивка. Това означава, че Adkins и неговите войници вероятно ще бъдат в друг селекционерски сезон, тъй като в този момент е много трудно да ги видим като промоционални претенденти.

Те са заловени като тежки аутсайдери от букмейкърите тук срещу Брага, но искрено едва ли виждаме стойността в подкрепата на домакините да спечелят на 1.44, като се има предвид лошото им представяне срещу Лексиос само преди три дни. Вместо това, ние ще заложим на Тигрите да не губят на високите коефициенти като основна опция за залагания.

Оферта bet365 информира, че за всички Приятелски мачове са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG