Спортинг Канзас Сити – Монреал Импакт 11 юни

Двубоят между Спортинг Канзас Сити – Монреал Импакт ще се проведе на 11 юни (неделя) от 03:00 часа след полунощ в решителния мач от Висшата лига на САЩ. Дали това е сезонът на славата за Спортинг Канзас Сити? Феновете на СКС бяха щастливи, когато се приближиха до първата половина на сезона на футболните мачове през 2017 г. 

Коефициентът за победа на Спортинг Канзас Сити е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Залози затова гостите Монреал Импакт да победят се приемат със ставка 6.00.

Спортинг Канзас Сити – Монреал Импакт: Двубой статистика

Официалният финал на последния сезон в Монреал завърши с равен резултат от 2: 2. По този начин СКC протегна безпомощния си ход над канадския отбор до пет мача, след като спечели във всички предишни четири мача за MLS. Те също така отбелязаха минимум 2 гола във всеки от тези пет изхода.

Последният път, когато Импакт имаше успех над Уизардс, беше през сезон 2013 MLS, когато спечелиха домакинска и далечна игра, докато загубиха първото пътуване до Канзас.

Спортинг Канзас Сити – Монреал Импакт: Прогноза

Вярно е, че Спортинг е труден отбор, който води преговори за посещение. Въпреки това, Питър Вермес трябва да се справи с отсъствието на опитни футболисти като Роджър Ешиноса и Греъм Зуси поради ангажиментите на националния отбор.

Но Монреал има повече да се притеснява за собствения си изчерпан отбор. Импакт има четирима контузени играчи, докато опитният белгийски защитник Лоран Симан и канадският халф Патрис Берние са на път да бъдат на международно ниво.

Следователно, Спортинг Канзас Сити се очаква да продължат своя финал у дома за сметка на Монреал.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от САЩ Висша Лига  са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG