Станислас Вавринка – Ваши Доналд Йънг 31 Юли

Двубоят между Станислас Вавринка – Ваши Доналд Йънг ще се проведе на 31 юли (вторник) от 03:30 часа след полунощ българско време на турнира на хард в американската столица Вашингтон (АТР 500). Мачът е последен в програмата на Централния корт и ще започне след 3:30 часа рано сутринта във вторник наше време.

Залози за победа на Вавринка с 2-1 сета може да правите с коефициент 3.75. Ставката за успех на Йънг е 2.75, а пазарът за общо над 2.5 сета в мача е със стойност 2.50.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Вавринка, който в момента заема 198-мо място в ранглистата, все още търси най-добрата си форма след дълго лечение на контузия в коляното.

33-годишният швейцарец има баланс от 6-10 тази кампания. А за последно участва на Уимбълдън, където бе спрян във втори кръг. Във Вашингтон той ще се включи за втори път след дебюта си през 2010 г., когато не успя да запише успех.

Доналд Йънг се представя неубедително през тази кампания. Което го изхвърли от топ 200 в ранглистата на АТР. Левичарят от Чикаго бе спечелил само един мач в тура преди турнира в Атланта през миналата седмица, където победи на старта, но се препъна още на следващото стъпало.

29-годишният тенисист влезе в основната схема на “Citi Open“ с малко късмет. След като записа един успех в пресявките, а съперникът му в решителния втори кръг се отказа в третия сет на двубоя помежду им.

Вавринка има аванс от 3-1 в преките сблъсъци срещу Йънг и в серия от три поредни победи срещу американеца. Всичките им четири срещи се проведоха на твърди кортове, а единствената победа на Йънг в това съперничество дойде през 2011 г. на US Open.

Успее ли Вавринка да реши успешно първия си тест във Вашингтон, в следващата фаза ще срещне Данийл Медведев (Рус) или японския квалификант Ясуки Ватануки. Коефициентът за победа на Медведев в този сблъсък е 1.36.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com