Стоук Сити – КПР събота 03 Август

Двубоят между Стоук Сити – КПР ще се проведе на 03 Август (събота) от 17:00 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. За втори пореден сезон зад Стоук Сити в Чемпиъншип има огромна пропаст. Този път обаче това всъщност може да бъде оправдано, тъй като те търсят оферта за промоция обратно във Висшата лига.

Коефициентът за победа на Стоук Сити е 1.80Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на КПР е 5.25Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Стоук Сити – КПР: Двубой Статистика

Като домакин, Стоук не е губил от КПР в последните 3 срещи помежду им.
Стоук са в серия от 6 поредни домакински срещи без победа.
По време на последните 10 срещи с Стоук като домакин, Стоук спечели 5 пъти, при 2 равенства и 3 победи за КПР. Головата разлика е 15-11 в полза на Стоук.

Стоук Сити – КПР: Прогноза

QPR загубиха над половината от своите гостувания през миналия сезон, включително седем поражения в топ осем. Стоук със сигурност изглежда способен да бъде в горната половина на класацията този сезон, като през миналата година беше четвъртата най-силна защита в лигата, докато загуби толкова много срещи, колкото и класираните на трето място Лийдс. С ключови допълнения зад гърба си и мениджър, който носи нова енергия след лятото, Стоук трябва да бъде готов за по-добър сезон. Смятаме, че Стоук ще победят, особено срещу страна, загубила седем от последните си 10 мача в лигата. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com