Ст Джоузеф – Рейнджърс 09 Юли

Двубоят между Ст Джоузеф – Рейнджърс ще се проведе на 09 юли (вторник) от 18:55 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Рейнджърс започва своята квалификационна кампания за Лига Европа в Гибралтар срещу Ст Джоузеф, които са огромни фаворити на букмейкърите, за да спечелят.

Коефициентът за победа на Ст Джоузеф е 17.00. Равенството в мача е оценено с 9.00. Коефициентът за победа на Рейнджърс е 1.083. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ст Джоузеф – Рейнджърс: Статистика Н2Н

Ст Джоузеф ФК нямат загуба в последните си 6 мача.

Ст Джоузеф – Рейнджърс: Прогноза

Уверени сме, че Рейнджърс ще спечели до нула във вторник вечерта и сме предвидили окончателен резултат от 4-0. Посетителите имат прекалено много качество и опит за своите домакини, а шотландския премиършип няма да има никакви проблеми да спечели първия мач и да премине към следващия квалификационен кръг.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com