Ст Патрикс – Слиго Роувърс 19 Март

Двубоят между Ст Патрикс – Слиго Роувърс ще се проведе на 19 март (понеделник) от 17:00 часа в среща от Висшата дивизия на Ирландия. Атлетик „Свети Патрик“ и „Слиго Роувърс“ ще се срещнат в 7-ия кръг на ирландската първа дивизия в понеделник следобед.

Коефициентът за победа на Ст Патрикс е 1.85. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Слиго Роувърс е 3.80Вижте ТВ Програма за мача тук.

Ст Патрикс – Слиго Роувърс: Двубой статистика

В последните четири пъти тези две страни изиграха мачове и резултатът за последните три беше 1-1. Sligo Rovers успя да отбележи победа два пъти в последните осем мача, а всички останали завършиха с равенство. Атаката им не беше толкова ефикасна напоследък и тълпата обикновено не може да види повече от два гола.

 

Ст Патрикс – Слиго Роувърс: Прогноза

Ние ще следваме традицията на техните сблъсъци и това може да завърши с още едно равенство.

Домашната страна играе доста силно през този сезон и те трябва да бъдат в командващата позиция с условията за диктуване на темпото на мача. Това трябва да остане под 2,5 марж.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висшата дивизия на Ирландия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG