Суонзи назначи Греъм Потър за нов мениджър

Изпадналият от Висшата лига тим на Суонзи назначи английския специалист Греъм Потър за мениджър на тима. Той заменя на поста Карлос Карвахал, който бе близо до това да спаси “лебедите” от изпадане, но все пак след последния кръг от Висшата лига португалският специалист напусна тима.

Основната задача на Греъм Потър ще бъде да върне уелския клуб във Висшата лига още през първия сезон. Той ще има тежка задача в едно от най-трудните първенства в Европа, тъй като конкуренцията в Чемпиъншип е изключително голяма.

Греъм Потър е от 7 години в тима на шведския Йостерсунд. Той успя да постигне изключителен успех със скромния отбор, като изкачи Йостерсунд до шведския елит и през 2016г. спечели Купата на Швеция.

Това позволи на шведите да играят в Лига Европа, като дори успяха да преминат груповата фаза. Във фазата на директните елиминации шведите изиграха много силни двубои срещу Арсенал, въпреки разликата в класите. Победата на “Емиратс” ще влезе за винаги в историята на скромния клуб.

Вижте ТВ Програма за мачовете от Чемпиъншип тук.

 

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига.  Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG