Суонси Сити – Престън Норт Енд 11 Август

Двубоят Суонси Сити – Престън Норт Енд от  Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 11 август (събота) от 17:00 часа.  Суонси отвори сезона с 1-2 победа в Шефилд Юнайтед. Един от силните отбори миналия сезон Блейдс се надяваха да спрат Суонси, но „Лебедите“ успяха да направят пълен обрат и да получат всички точки.

Коефициентът за победа на Суонси  е 2.45 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на Престън е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Суонси Сити – Престън Норт Енд: Статистика Н2Н

Включително и миналия сезон, последните 7 от 8те срещи на Престън са с над 2.5 гола
Интересен факт – Суонси са допуснали първи в 5 от последните си 6 мача, включително приятелски мачове
Престън не успя да запази чист лист в 3 мача срещу Суонси
Последните 5 срещи между отборите завършиха с победа за домакините
Суонси спечели последните си 4 мача у дома срещу Престън

Прогноза

Тези отбори са амбициозни и ще бъде трудно да се победят един друг. Мачът може да бъде решен с малка разлика. Предвид  стила им на игра може да видим голове и в двата края. Престън оказват голям натиск и ако Суонзи открие начин да избегне головете, посетителите може и да се окажат в беда.

Swansea 0.0 Азиатски хендикап

BTTS: Да

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG