Тайван – Кения bet365

Международната приятелска среща между  Тайван  – Кения ще се проведе на 8 юни (петък) от 17:30ч. Кения трябва да победи за да се класира за финалите на Купа Интерконтънтал 2018. След като победиха Нова Зеландия с 2: 1 в първия си мач от състезанието, отборът на Себастиен Мигне бе сразен и дома от Индия с 3: 0.

Кофициентът за победа на Тайван  е 7.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Кения  е 1.35. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Тайван – Кения: Статистика Н2Н двубои

Екипите ще се срещнат за първи път в състезателен футболен мач.

Прогноза
Кения няма да разполага с голяма част от ключовите си играчи, но те са далеч по-добри от Китайско тайпе. Тежкото поражение срещу Индия във вторник ще ги накара да се справят по-добре тук и те трябва да спечелят този мач доста лесно, тъй като опонентите им не бяха мотивирани в първите два мача.

ФТ – Кения -1.5 Азиатски хендикап
Над 2,5  гола

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG